Depp´s præstation

5.0
Endelig kom der en rigtig god, og længe ventet pirat film. Der er snart mange år siden, at der har været en piratfilm oppe i de danske biografer, så det er dejligt, at det er en med kraft, spænding og ikke mindst humor. Faktisk har filmen en hel del humor, og det vil åbne manges øjne for denne genre. I 80´erne var der flere film af denne genre, og denne kan uden tvivl løfte arven, og vække folks interesse.

Udover alle de klassiske træk, så pålægges Depp den ultimative rolle, som han lever fuldt ud op til. Den præstation som han udlever i form af Kaptajn Sparrow, er det tæt på en Oscar nominering. Uden at glemme de mange andre roller han har spillet godt, så står denne som noget særligt og enestående. Det er kun få, som ville kunne leve op til ham og hans præstation. Det er dejligt at se, at han er vendt tilbage i en ny storform.

Faktisk er "Pirates of the Caribean" ikke den eneste pirat-film som kommer op i år. I november måned, kan vi vente os meget i form af gladiatoren, Russel Crowe, som engelsk kaptajn. Denne film er dog ganske anderledes, men derfor ikke mindre interessant. Her køres mere på de historiske begivenheder, og mindre på kærligheden og humoren, som er det store trækplaster i "Pirates". Filmen er "Master and Commander: The Far Side of the World". Faktisk er der ikke en eneste kvindelig rolle i filmen! Om det er positivt eller ej, det er svært at spå om, men et er sikkert, Depp får en skarp modstander af Crowe, som eftersigende er endnu mere skarp end i "Gladiator".

Forventer man horro i filmene, skal man ikke gå ind og se disse, for det er udelads. Tilgengæld hvis man ønsker rigtig god underholdning, så er pengene givet rigtig godt ud.

Filmen kan varmt anbefales, og derfor bliver det spændende at se hvad "Master and Commander" kan gøre - den skal også SES!
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse