Smuk og rørende film!

6.0
Antwone Fisher er ung mand i den amerikanske flåd, men han kan ikke styre hans temperament, og må midlertidigt bortvises, og straks beordres han til at gå i terapi. Det er kun en begyndelse på Antwone Fishers livshistorie som er lang og drastisk.

Filmen er baseret på sande begivenheder, om Antwone Fishers liv. En hård og traumatisk barndom, er det yderst svært for den unge Antwone for at åbne sig overfor andre mennesker. Han får intet valg, fordi han er ved at eksplodere indeni, han klarer simpelthen ikke at holde hans hemmeligheder om sin barndom skjult, det er på tide efter mange år at finde en løsning på, at komme videre med sit liv - det gør han ved at tilgive og finde den ægte kærlighed som får ham på rette spor.

En smuk og dybt rørende film, som giver os et realistisk billede af et barn med svær/hård barndom, og hvordan Antwone kommer igennem de svære tider/perioder der måtte have været i hans liv. Fremragende og troværdig historie, som er velovervejet og perkekt velfortalt.

En veloplagt Denzel Washington ses i rollen, som gør det altid fremragende i næsten alt hvad han rører ved. Desuden er filmen netop instrueret af Denzel, og resultatet er et 13 tal. Det kan bare ikke gøres bedre. Andre folk gør det absolut også fremragende, og ikke for at nævne drengen der spiller Antwone Fisher. Smukt og stort spil af alle medvirkende.

En smuk film som er velfortalt.
Antwone Fisher Story