en fortsættelse

4.0
Charlie's Angels 2 er en fortsættelse som de nu skal være. Instruktøren tager det publikum kunne lide fra den første film og ganger det med 2. Denne film er vildere, sjovere og mere actionfyldt end den første. Eller....

Historien er igen noget bavl, men det er vel heller ikke derfor man ser denne film. Man kommer for actionscenerne, som også er ret vilde og rigtig godt lavet. Desværre er de dog lidt for overdrevne og bliver derfor indimellem en smule kedelige.
Instruktøren McD er tidligere musikvideo-instruktør, og det klæder denne film, hvor musikken og billedet passer godt sammen. Det visuelle er det rene blær, fotograferet af Russrel Carpenter.

Cameron Diaz, Lucy Liu og ikke mindst Drew Barrymore gør det godt som englene, og man kan se de har moret sig. Heldigvis er der en lidt større og sjovere rolle til Matt Le Blanc, meget uheldigt er det blevet til en ynkelig lille rolle til den ustyrlig morsomme Luke Wilson. John Cleese kommer også ind i billedet, men man lægger nok mest mærke til Demi Moore i en lille comeback-rolle. Kun kører på rutinen som fræk forfører, og det kan vi lide. Selvom hun er en smule gammel.

Denne fortsættelse er hverken bedre eller dårligere end den første, men der er vist ingen tvivl om at denne lille filmserie aldrig bliver mesterværker eller klassiker. Man kan dog håbe på en fortsættelse, da humøret og tempoet er højt hele filmen igennem.
Charlie's Angels: Uden hæmninger