Ærlig ungdomsfilm.

4.0
Jeg giver aleksander ret i at det er forfriskende med en ungdumsfilm som ikke er fyldt med platheder. Denne film er alvorlig, men ikke højtidelig. Den er hvad ungdommen er. Vi er nemlig ikke de rapkæftede, kan bare det hele unge som vi ustandsligt ser i film.
Vi er heller ikke ustyrlig platte eller overkiksede. Kun en mellemting som filmbranchen næsten aldrig formår at skildre. Det er rart med en film som gør det og tør det. For denne film vil med garanti få et lag ordentlig tæsk af storbyungdommen. Den har en speciel(i mine øjne ret unik) discountstemning, de taler jydsk og den foregår i Jylland, ingen gang i Århus. Det vil sikkert afskrække mange. Men det er jo bare ærlighed. Hvorfor skal det altid være mellemklassen på Nørrebro vi ser. Hvorfor kan det ikke som her være i provinsen.

Det er ikke nogle stor film. Dertil er den alligevel for konstrueret. Spillet halter lidt og dialogen er til tider lidt vandet.
Men ser man bort fra det. Giver man filmen lidt overskud, så er det et rigtig godt bud på en film der virkelig strutter af charme og ærlighed.

Det er bare synd at ungdommen er blevet så avanceret. Vi er altid 5 år foran.
2 ryk og en aflevering