udemærket

3.0
En film, der desværre lige mangler det sidste, for at blive rigtig god. Jeg har altid været imponeret over Jackie Chan's kampevner (bortset fra den forfærdelige The Tuxedo) og har altid fundet hans film middelmådig underholdende.

Shanghai Noon er dog også underholdende, langt hen af vejen. Nogle ting i filmen er lidt for forudsigeligt, og derfor en smule kedelig. Men det er vel heller ikke historien man kommer for. Chan's kampscener i denne film er udemærkede, ikke de bedste han har lavet, men sjovere end hollywood selc kan producere.

Filmen har dog sine kvaliteter, som trækker filmen op. Owen Wilson (en personlig favorit) og Jacke Chan er et godt makkerpar, selvom det er set tusind gange før. Desuden er historien også bedre (og en smule mere intelligent) end andre hollywood-film, dog tager den sig selv lidt for seriøst til tider.

Den knap så garvede instruktør Tom Dey gør det godt og sikkert. En smule anonymt, men det er dejligt at se en instruktør, der ikke overdriver med effekter eller de overdrevne situationer.
Shanghai Noon