et mirakel af en film

5.0
Dette er ikke kun en film med forrygende gode skuespiller, men har en anderledes og fængende
historie, baseret på en af Stephen King's bedste romaner.

Frank Darabont er en af Amerika's bedste instruktører, som kan fortælle en afsindig spændende historie, og stadigvæk have overskud til at sørge for fremragende skuespillerpræstationer. Alle skuespiller gør det godt og spiller realistisk i denne film, hvor man virkelig kan mærke hyggen og kemien imellem dem.

Som førnævnt er historien baseret på en af Stphen King's bedste romaner. Darabont's forrige film var også en filmatisering af en bog af King, En Verden Udenfor. Man håber kun på flere film fra dem.

Filmen er anderledes og er til det lidt mere tålmodige publikum, da den varer 3 timer. Starten viser, hvad vi kan forvente af filmen. I stedet for at lade filmen køre videre i 1930'erne krydsklipper instruktøren tiul 1999, hvor vi ser en gammel mand på plejehjem. Det er ikke vildt originalt at lade historien foregå som flashback, men det sørger for at holde publikum fanget.

Filmen er rørende, sjov, fascinerende, og alt det vi kan lide. Musikken er ikke overraskende uhyre herligt at lytte til, komponeret af Thomas Newman.
Den grønne mil