- At nå synkefærdig i havn -

2.0
”The Skulls” er titlen på denne ungdoms-thriller, der tager udgangspunkt i loge-miljøet og berører problematikken ved disse hemmelige broderskaber.

Det er der også gro bund for – medaljen har en grum bagside i broderskabet ”The Skulls”, og fra start fornemmer man, at der er noget, der lugter ”brændt”. Faktisk fastholdes der på rimelig vis i første fase af filmen, hvor man følger det nyerhvervede medlem Lucas (Joshua Jackson), og de problemer der bare venter på at ramme ham.

Men den lunte, man hele tiden har lugtet, brænder ud mod enden. ”The Skulls” kan ikke holde sig flydende i det lange løb og synker dybt med en overgearet slutning, der forekommer en absurd, og som trækker dybt ned ved helhedsindtrykket. Desuden samles trådene ikke helt, og filmen efterlader sig et par uforklarlige huller i plottet.

Ærgerligt. For det kunne have været meget bedre. Dog skal der falde en ros til hovedrolleindehaveren Joshua Jackson, som vel nok er mest kendt fra ungdoms tv-serien ”Dawson’s Creek”. Jackson gør det godt og er dejlig ”au naturel” i hans spillespil, som giver hans rolle karakter og troværdig.
The Skulls