Endnu en alien film..!

3.0
Filmen handler om en lille familie der bor ude på landet. Pludselig en dag er der nogle underlige tryk på majs- og kornmarker over hele landet. Med det samme begynder folk at mistænke rumvæsner...

Selvom det er endnu en alien-film, så synes jeg den i orden. Skuespillerene er jeg så knap så vilde med. jeg synes det virker lidt somom M. Night Shyamalan bare vil have én kendt med i sine film og så er resten ligemeget... Jo og så er han også selv med i alle hans film.. Åndsvagt hvis du spørger mig.. Han er jo ikke nogen god skuespiller.. han vil bare have sit ansigt på lærredet...

Scenerne i filmen synes jeg også er dårlige. Der er for meget lys nogle steder og farverne er grimme. Mærkerne i majsmarkerne synes jeg så er godt lavet. Rumvæsner der er med i filmen synes jeg også er godt lavet. Den minder på en måde lidt om Gollum fra Ringenes Herre. Den er IKKE lavet så man bare tænker; det ser falsk ud.

Historien er også helt okai. Måske lidt langtrukken fordi det handler meget om familien. Timingen til chokene er rimelig godt. Der er flere steder hvor man giver et lille spjæt.

Alligevel synes jeg godt at filmen kunne være blevet gjort lidt mere uhyggelig. Og efter min mening ville en sørgelig slutning påvirke filmen bedre.. det er alle de sørgelige film man husker... Fx Titanic hvis den ikke havde haft en sørgelig slutning og de bare var levet lykkeligt til deres dagens ende så tror jeg at mange ville have synes den var plat.
Signs