Udemærket film, godt kriterie!

6.0
Sidder faktisk og ser den her film lige nu. Og kan allerede skrive en god anmeldelse af den.

Filmen i sig selv er jo dansk, hvilket bringer os frem til at realismen i filmen tit er noget der kunne ske i det virkelige liv.

Desværre virker skuespillernes optræden lidt falsk (mest fra kvindernes side). Det er lidt som om at de absolut SKAL sige netop det, selvom de i virkelighedens verden ikke rigtigt havde tænkt over den slags, da det kommer så pludseligt. Men vi er vel alle blevet vant til det, da det er næsten sådan i alle danske film med unge skuespillere.

Hurmoren i filmen er stort set perfekt. Især Victors lillebror og hans kammerat er i særklasse. Et udemærket team som sørger for at humoren er i topklasse.

Mht. Neel Rønnholt/Tanja som så mange herinde roser, må jeg så også fortælle at jeg er positivt overrasked. I og med at hun ser brændgodt ud, formår hun også at spille sin rolle rigtig godt, også på trods af den snert af falske skuespil som jeg nævnte foroven. Et godt træk til at gøre filmen mere populær for folk i min aldersklasse (er selv 15 år).

Mht. det med at nogen synes at Sofie Lassen-kahlke ikke spiller godt og nogen synes hun gør, må jeg sige at det er sådan lidt op og ned. Hun gør det skam udemærket. Men må sige at hun har gjort det bedre før i et par andre film/serier.

Skal lige sige at jeg IKKE har set 1'eren, men må da erklære mig positivt overrasket over en god familie film.

Karakter: Jeg vil give filmen 5,5 (rundet op til 6).
Filmens eneste 2 minuspunkter er at de kvindelige skuespillere er lidt for "falske", og at filmen er kortere end jeg havde forventet.

Troels Andersen
Anja & Viktor - Kærlighed ved første hik 2