let it be

3.0
Dette må være en tilgivelsens film. Instruktøren John McTiernan (fordums tid Die Hard og Predator) instruerer denne film præcist og underholdende, så hans tidlige makværk af en film, Rollerball, næsten er glemt. Samuel L. Jackson spiller godt og ondt, så hans intetsigende præstation i xXx er også tilgivet. John Travolta er herligt veloplagt som vi kender ham, og jeg nyder ham fuldt ud. Når han vil kan han spille så det brager. Giovanna Ribisi (ikke en svag præstation i en film) er god i en birolle, Taye Diggs er bedre.

Filmen har fået ret dårlige anmeldelser mange steder, og mine forventninger var skruet helt i bund. Jeg blev derfor meget positiv overrasket over den jævnt spændende, men konstant underholdende sag. Filmen fortælles ikke kronologisk, og det er et smart træk. Men når filmen slutter (hvordan skal det hele egentlig forstårs, hvad er gruppen??) finder man ud af, at man egentlig ikke har set noget. Det hele er grundlæggende ligegyldigt.

Filmen er meget tæt på at få 4 stjerner, men må nøjes med de 3, da den har plothuller og twists, der ikke helt hænger sammen. Undervurderet film, der minder ret meget om Generalens Datter, uden at nå dens højder.
Basic