Anderledes film..

3.0
Instruktør Sam Raimi har mange forskellige typer film bag sig, hans udfoldelser i diverse genre har været både med positive og negative overraskelser.
Med super kult hittet "Evil Dead" beviste han at horror genren står ham nær, og senest har Raimi med "Spider-Man" bevist at også superhelte universet kan han klare i en håndvending.

"The Gift" er Raimi´s forsøg indenfor suspense/thriller genren, og også her står det fast at han er en dygtig instruktør, der besidder det overblik mange af hans kollegaer mangler.

"The Gift" er en flot film, med den rette uhyggelige undertone, der florerer lige fra første klip af filmen. Raimi forstår at bygge uhyggen langsomt op, dog uden at lade den kappe over på noget tidspunkt, derimod oplever vi som seere en psykologisk gyser, der konstant spiller på overraskelses momentet, som dog aldrig går hen og direkte chokere.

"The Gift" er derfor en fuldført film, med alle de rette elementer, samt karakterer. Filmens plot er dog ikke så interessant som der bliver givet udtryk for, ,men heller ikke helt urelevant i denne genres univers.

Alt i alt er "The Gift" en udemærket lille anderledes film, som dog kun overlever sine konkurenter fordi Raimi styrer maskinariet.
Men nogen klassisker bliver den dog aldrig, og vil heller aldrig nå "Evil Dead" og "Spider-Man" til knæene.
The Gift