Steve bedste i mange år men..

3.0
Steve Martin er tilbage efter en lang pause fra biograflærred, - i hvertfald herhjemme.

Efter af være blevet forladt af hans kone søger Pete( Martin ) efter en ny veninde over nettet. Han får kontakt, men der viser sig ikke at være lige hvad han regnet med. Hans nye veninde Charlene (Queen Latifaher) er nemlig sort og på flygt fra polititet.

Komikken er så,hvor dårligt de to´s kemi passer samme.... Det kommer der en del sjove sitautioner ud af, men ikke noget man ikke har set før fra Steves side.

Queen Latifaher gør en ret god figur i filmen og har åbentbart meget mere i sig end jeg nogensinde havde regnet med. Hun har dog haft stor succes med hendes præstation i Chicago.

Noget af det sjoveste er Petes arbejdskollega Howiw, ( Eugene Levy som bedst er kendt fra American Pie filmene som Jims far ) som er stærkt interesseret i Charlene og prøver at give den som homeboy med med sort slang for at fange hendes opmærksomhed.

Filmen er nok det bedste man har set fra Steve Martin i mange år men det flytter ikke det fakta at selv om filmen til tider er ret sjov, er den også hurtigt glemt.

Den kan sagtens vente til video.

Jesper Sørensen for Sorenz.dk
Bringing Down the House