fryd at se(min mening dog)

4.0
Jeg havde det hyggelig og det var god film. Jeg var imponereret og synes at det var en flot film.

indrømmer gerne at historien var lidt mindre fortalt og 3'eren prøvede simpelthen kun at svarer på de spørgsmål, der kom i 2'eren.

matrix 2 og matrix 3 er et flot og god film generelt, men det skal ses ud i et træk, før det giver mening, sårn der hænge bedre og logisk sammen, de skulle have skåret matrix 2 ned til en time eller mindre og stop den ind i matrix 3 og kalder det for det eneste sequel, så var det nemlig et værdig efterfølgelse!!!

Penge er åbenbart meget vigtigt, siden wachowski brochers "prøvede" at laver det om til en trilogi, for det er slet ikke vellykket.

I 2'eren er der for mange karakterer som er med og forsvinde hurtigt ud igen, det skulle skæreres ned. eks.
the twins=de er cool, men ikke relevant
Dansescenen=Gaaaab
Persephone= kys i 2'eren og har et enkelt replik i 3'eren
Keymaker og alt den ballade på motorvej= cut ned for fanden da!!

Det anden minus er også at man ikke får alle svar på alt, de fleste ja, men ikke alt som de lovede..=(

Men den positive del
Virkelig flot sfx!! virkelig imponerende, jeg kunne slet ikke skele forskellen, når menneske er animeret eller de virkelig er der!! Krigen var flot!!

Der er mange som synes at det er latterligt at neo kan flyver, men jeg accepter det bare, at det er en del af at være "the one", for ellers burde det også være latterlig at han kan stoppe kugle og slå/spark hårde end normalt. Så kamp scene mellem neo og smith er flot!!

Jeg synes at filmen og historien slutter den flot af, jeg var i hvert fald tilfreds, men det er også nok fordi jeg vurdere matrix 2 og 3 som i samlet sequel, ellers kan jeg godt se hvorfor det får negativ anmeldelse for hver enkelt.

Jeg giver den 4 stjerne med pil op af, for begge film, ikke matrix 3 alene!! Det er bare en skam, at Wachowski har penge i hoved

P.S. Back to the futere er den bedste trilogi indtil vide, men den blive vist slået snart af LOTR=)
The Matrix Revolutions