Røv og nøgler

1.0
Det er hvad jeg har at sige om den film!

Jeg havde håbet (men egentlig ikke forventet), at de ville have kørt af samme spor, som 1'eren og 2'eren, dog måtte de gerne have droslet ned for actionen frem for filosofien.

Men det skete jo ikke. De lagde op til lidt mere, hvorefter de så smed det ned på gulvet og trampede på det, til der ikke var noget, der hang sammen mere. Og så slutter de filmen af på den mest smagløse Hollywood-stil, man kan forestille sig.

Hvem venter på en 4? Tag dig sammen. Seriøst! Efter at have set Revolutions har man ikke set afslutningen på Matrix. Jeg gik der fra med en følelse af, at jeg simpelt manglede at se den rigtige film. Der er jo blevet lagt op til så meget, uden at det er blevet fulgt op.

Filmen lugter for meget af, at de (Wachowski-brødrene) enten er gået på kompromis for at tjene penge, er plevet punket af dem med penge, så den kan ligne alle andre film, fordi producenterne er bange for, om folk vil se filmen, hvis den ikke er fuldstændig ens med alle andre actionfilm, eller også så har Wachowski-brødrene bare lavet noget værre lort. Vælg selv...

Tja, special effects... Efter at have set etteren og toeren gider man da ikke blive ved med at se den samme form for action. Det er ligesom at spille et computerspil, hvor det der gør, at det bliver sværere, er bare at man er sejere, der er mange flere monstre, men egentlig er det fuldstændig det samme. Hvad fedt er der ved at se en superman-agtig figur, der flyver rundt og kæmper mod en ditto superskurk?

Hvis du gerne vil have en god afslutning på Matrix-trilogien, så digt selv resten. Lad for din(e) gud(er)s skyld være med at se filmen. Det er noget værre lort.
The Matrix Revolutions