Kunsten...

6.0
Rams svar var da ligeså godt begrundet som troldmandens.

Det er for øvrigt forskelligt fra person til person hvad man finder kedeligt, og bare fordi film ikke er action-packed eller fordi den giver sig god tid til enten at fortælle en historie eller komme under huden på karaktererne gør det den ikke kedelig.

Jeg synes at alt klikker i Traffic. Historien er samtidsrelevant, og man får et multi-layered billede af stoffets påvirkning i vores samfund. Sideløbende ser man både hvordan stofferne kommer til landet, hvem der distribuerer det, forbrugerne og bekæmperne. For at adskille disse historier bruger Soderbergh meget genialt forskellige farvenuancer til de forskellige historier, som på tidspunkter blender sammen.

Jeg ser Traffic som et mesterværk, episk, men alligevel tæt og vedkommende. Samtlige skuespillere leverer nogle af de bedste præstationer man har set i årevis. Instruktionen og cinematografien af Soderbergh er i klasser for sig, og musik, redigering holder 100. Alt dette understøtter manus'et perfekt, og Traffic er en af de film, hvor alt går op i en højere enhed og man ikke kan andet end at respektere dette stykke kunst.

Hej.
Traffic