Skandale

1.0
Hvor er det trist at noget så genialt kunne ende så galt. Matrix Revolutions er FULDSTÆNDIG blottet for den første Matrix's genialiteter og mystik.

Kliché-agtige sætninger blev lallet af i et væk, og selv action'en faldt til jorden. Jeg synes det er problematisk at man arbejder ud fra devisen om at større er bedre. Bevares, man ville naturligvis prøve at få det hele til at ende i et brag, men det fænger bare ikke. Det virker som ligegyldigt lir.

Faktisk må jeg tilstå at jeg rent faktisk kedede mig under duellen mellem Neo og Mr. Smith. Det ville jeg have svoret var umuligt inden jeg gik ind og så filmen.

Nej, jeg må sige jeg er yderst skuffet på trods af at jeg dog havde skruet forventningerne lidt ned efter 2'eren som ikke helt levede op til 1'eren. Men 2'eren havde dog stadig mystik og udemærket action. Matrix Revolutions er uinspirerende og langtrukken.

Havde man stoppet efter den første Matrix-film havde det været et vidunderligt kapitel i filmhistorien, men som trilogi er det en noget blandet fornøjelse. Det skal selvfølgelig ikke røre ved at den første Matrix-film stadig er en genistreg.

- Krøyer
The Matrix Revolutions