Ghosts Of The Past

3.0
Politienhed skal hente en farlig fange (Ice Cube) i en mineby på Mars, men da de ankommer er alle beboer forsvundet.

Gammeldags actiongyser i typisk Carpenter stil, som bringer mindelser om hans tidligere film som “Escape From New York” og “Assault On Precinct 13”, uden at være helt så god.

Tempoet i actionscenerne virker langsomme, og det er tydeligt at Carpenter ikke har fulgt med tiden, eller i hvert fald enten ikke har gidet ligge under for den, eller har talentet til at kunne det mere “up-to date”.

Kostumerne og makeuppen, i hvert fald hos “de onde” ligner også noget man tilbage i starten og frem til midtfirserne, ville have synes var enten uhyggeligt eller sejt. I dag virker det bare lidt latterligt og firseragtigt.

Men på sine egne primisser er “Ghosts Of Mars” alligevel en underholdende lille film, med en B-hold af skuespillere, der prøver at agere efter bedste evne i svage roller, mens de render rundt og skyder til højre og venstre eller blive slået lettere brutalt ihjel, uden at filmen egentlig er så voldelig som man umiddelbart skulle tro og kunne ønske sig af den genre. Men den byder på en smule spænding i handlingen, i hvert fald i begyndelsen og har en sjat atmosfære af dyster ensomhed, som passer fint til historien, mens der er flere actionscener til at underholde også.
Ghosts of Mars