boyle - lidt svagere

4.0
Meget udskældt filmatisering af bogen The Beach af Alex Garland. Jeg har før nævnt min svaghed for Danny Boyle, og selvom dette er hans svageste film til dato, er den dog alligevel seværdig og en smule original. Forventninger var ikke for store på grund af dens ringe modtagelse, men jeg forstår ikke helt kritiken. Den er ikke specielt dyb eller fornyende, men den har en spændende og fængende historie.

Leonardo DeCaprio er en undervurderet skuespiller, og folk mener han er en pretty-boy med hans rolle i Titanic. Dette er en meget forkert opfattelse, da han har haft provokerende og rigtig velspillede roller i hans karriere. Han gør det rigtig godt her, men skuespillermæssigt huskes filmen for den endnu engang psykopatiske Robet Carlyle.

Filmen er utrolig flot filmet og musikken er endnu engang (ligesom i alle Boyle's film) fremragende. Et sted i filmen vises et glimt fra Dommedag Nu, som skildrede den menneskelige svaghed og gru. Dette gør The Beach til dels også, bare ikke så dybt. Den har nogle fine karaktertegninger og rigtig gode tanker og meninger overført vellykket fra bogen.

Bedre end sit rygte og en smule fascinerende.
The Beach