Jeg er positivt overrasket!

5.0
Efter at ha set denne film, er jeg ikke andet end positivt overrasket. Den starter med et brutalt slag mellem de to førende bander i NY. Desværre skal Liam Nesson dø der. Jeg ville ellers ha set mere til en skuespiller som ham. Men resten af skuespillerne leverer en helt upåklagelig indsats. Di Caprio er ikke set bedre, Daniel Day Lewis er lammende go´ i rollen som the butcher. Har savnet at se film med ham, siden I faderens navn, hvor han også leverede en lamslående præstation. Den eneste der ikke er helt i top er Cameron Diaz. Hun spiller glimrende, det er ikke det, men jeg synes bare hun er fejlcastet til rollen. Ville hellere ha set en som Winona Ryder i den rolle.

Men filmen viser en ondskab, jeg få gange har set før. Den indeholder alt. Drama, action, spænding og kærlighed. Godt onk er hævnhistorier set før, men denne er i topklasse.

Handlingen udvikler sig på en intressant måde. Den unge Vallon, finder ud af, at alle hans gamle venner, nu er på hans ærkefjendes side. Han skal nu komme tæt på mande, der dræbte hans far, for at få den hævn som han har svoret.

Storslået actiondrama!
Gangs of New York