Ulovlig grøn superhelt!

4.0
Et eksperiment med celleforandringer i et menneske går galt for videnskabsmanden Bruce, og det har alvorlige følgere.

Hulk som underholdningsfilm fungerer fint, trods den lange spilletid filmen har. Historien er på ingen måde dårlig, men heller ikke særlig opfindsom, da den er set utallige gange før inden for samme genre. Så historien er hverken original eller overraskende, blot en typisk superheltfilm - og det er netop det jeg forventede, så trods en typisk historie gør det ikke så meget i længden eller ændrer noget ved min holdning til filmen.

Figuren Hulk er utroligt godt lavet, selvom man kan se, at det er computerskabt men kan næppe gøres meget bedre. Teknisk set fungerer filmen også godt og filmen byder på adskillige flotte scener, men ikke rigtig noget som virkelig gav sus i maven - effekterne synes jeg er set før, især Spiderman gjorde det, at det blev svært at kopiere eller efterligne. Men den tekniske stil i Hulk er absolut godt og tilfredsstillende, det håber jeg alle kan se.

Jeg kan godt lide underholdningsfilm og ser dem gerne med stor fornøjelse - Hulk er en af de bedre udgaver på det sidste. Filmen bliver en anelse langtrukken, som trækker lidt ned i karakteren må jeg sige.

Jeg opfatter lidt Hulk der skiller sig lidt fra andre superheltefilm. Hulk er en "ulovlig" agressiv monster, som er farlig for sine medmennesker og samfundet - i modsætning til andre superheltefilm, som Daredevil og Spiderman, hvor de hjælper mennesker og de har deres ærkefjender, som Hulk heller ikke har. Derfor skiller Hulk sig lidt fra andre film, men i den sidste ende er der heller ikke den store forskelle.
Hulk