Hvorfor?

1.0
Jeg vil give alle jer anmeldere ret. Den første film i hvilken som helst serie er den bedste. Dette er ingen undtagelse for Matrix. At overraske det mondæne filmpublikum på en så fantastisk måde med den første matrix film var over alt forvendtning. Det var nok det mest gennemtænkte og lovende plot der er set gennem filmens historie. Den råde tråd gennem filmen løber simpelthen sideløbende med den visuelle side - alle vidste at dette vi så var et mesterværk!
Alle vidste også hvilken arv Reloaded skulle løfte fra etteren. Det gjorde den bare ikke. Denne lommefilosofiske monotome film overraskede bare ikke. Jo visulet overgik den på visse punkter Matrix, men ikke i samligning med storylinen. Den symbolske side af det visuelle manglede simpelthen i reloaded og derfor blev den kun fantastisk i kraf af sin CG.
Da Revolutions var slut sad verdens publikummer garanteret og holdt vejret. Var det noget stor de havde været vidne til? Kunne denne film virkelig være instrueret af de samme to, der instruerede The Matrx? - Denne Revolutions manglede simpelthen alt det vi forbinder med matrix. Hvor var de fede kampscerner? - Den røde tråd? - Symbolerne der gang på gang overrasker og bringer filmen op på endnu et niveau! Hvad er meningen med sådan en slutning til en så storlået begyndelse? Jeg har kun et at sige og det er Hvorfor?
The Matrix Revolutions