god smag? Bliv væk

4.0
Man kan ikke andet end imponeres over denne film, om end man kan lide den eller ej. Peter Jackson har selv finansieret denne ekstrem low-budget gyser/splatter-komedie, mens han også selv har skrevet manuskript, instrueret, spiller selv to roller og lavet effekter. Jackson samlede vennerne i de frie weekender og indspillede filmen, der tog 4 år at lave. Resten er filmhistorie, da denne film er en af de større kultfilm.

Det er sjovt at se disse mennesker, der ingen erfaring har med skuespillet, da de klarer sig ret godt. Det er ikke store præstationer, men man kan mærke lysten på den anden side af skærmen. Når man først er kommet sig over choket med den amatør-filmet stil, læner man sig tilbage og nyder det. Ideerne er mange (og faktisk rigtig morsommme) og ret originale hos Jackson, der ikke har ladet sig slå ud af de få penge han hvad etil rådighed. Man mærker så tydeligt fortællerglæden og beundrer gejsten. Filmen skulle nok have haft en spilletid på omkring 75 i stedet for 90 minutter, da man ikke rigtig gider følge med i til sidst i filmen.

At Peter Jackson fik lov til at lave LOTR-filmene havde man nok ikke troet dengang, men man kan se talentet og glæden ved at lave film allerede udfra Bad Taste. Jeg må have dårlig smag, da jeg grinede højlydt over denne film.
Bad Taste