Det Stopper Her!

3.0
Benhård strømer (Eastwood) er på jagt efter en seriemorder, men så får han hjertestop, og må have nyt hjerte. Men morderen er ikke færdig med ham.

Det starter som vi kender det og har set det så ofte før, gode gamle Eastwood er den typiske hårdkogte og seje politimand, men så sker der noget, han får et nyt hjerte og det er så denne thrillers gimmick.

Eastwood har også selv instrueret, og det har han gjort udemærket, selv om filmen ikke kan leve op til tidligere tiders gode film han selv har stået bag. Men det er godt håndværk og solidt drejet, uden at det vælter en ned af stolen eller er dybt overraskende. Tempoet er langsommeligt, men det gør intet (det er dog næppe en film for mange unge, den henvender sig mere til de lidt ældre og gamle fans af det store ikon), det er stemningsfuldt og indimellem helt spændende.

Eastwood selv er god i denne slags roller, også selv om han er blevet meget gammel, men på mange måder bringer den ikke så meget nyt til, vi har set det før det meste. Det var til gengæld helt rart at se Daniels i en anden slags rolle end vi normalt gør, men jeg kunne ikke rigtigt bestemme mig for om han passede til den, selv om han vel gør det udemærket. Men bare det at jeg kan blive i tvivl om det er helt godt eller ej, det er vel et tegn på, at noget ikke er som det burde være.

Men for en gammel Eastwood fan som jeg, så var det helt rart at se ham en måske sidste gang, i den slags rolle han er så god til, og så gav den mindelser om de lidt mere ældre Eastwood film, hvor man nærmest kunne forvente at se ham i rollen som den årlige strømer.

Tre stjerner er lige ved at være i underkanten, men også kun lige ved.
Blood Work