Overraskende god

5.0
Jeg må lige indlede med: jeg HADER denne type film, men var lokket ind med hensigter af sød pige, og var således lidt i julehumør. Men jeg føler mig nu lidt objektiv når jeg siger, at filmen simpelthen ER god. Det er en 'feel good' film, der indrømmet når til for mange romantiske øjeblikke, men også til et par små smertefulde. Her viser Emma Thompson at hun kan spille røven ud af bukserne på enhver, selv med smerte i en julehyggefilm.
Se den hvis du er i godt humør, er romantiker eller nyforelsket. Det er filmens målgruppe. Og selvom det lyder som sødsuppe, så er det nu meget godt når filmen lidt let i starten filosoferer over alle de gode gengældelsesfølelser mv. man ser i en lufthavn. Nogle dage har vi lidt for travlt med at se på det negative i livet, filmen minder os i starten om alle de ting som brokrøven vender det blinde øje til.
I øvrigt er der få rigtigt klamme sødsuppescener i filmen, manus er intelligent og humoristisk skrevet, og trække rman pigen fra på mit nabosæde, der nussede mig hele filmen igennem, så var der vist noget jeg kunne li' i filmen. En del! Anmelderne har været for hårde ved denne, og for gavmilde ved De Fem Benspænd. Nogle gange skal de også anmelde til os mennesker, der tæskes og kysses igennem et almindeligt lorteliv, vi har brug for sådan en film her med mellemrum. Og den ER god!
Love Actually