ikke bedre

5.0
Flot opsat og perfekt underholdende film. Dette er for mig at se nok den bedste adaption fra tegneserie til film nogensinde. Bekymringen var stor hos de mange fans, da instruktøren Bryan Singer (den geniale The Usual Suspects) erklærede inden indspildningen begyndte, at han aldrig havde læst et X-Men blad. Bekymringen blev smadret ned i jorden, da man kan se, at Singer har taget opgaven alvorligt og har virkelig lavet en stemningsmættet film. Singer er en brilliant filmmager, der også her får intelligens ind i filmen, som ikke kan sige sig fri for at have en mening. Positiv overraskende at filmens morale fylder en god del. Bryan Singer er et anderledes talent.

Filmen er perfekt castet i alle roller, hvor kun Halle Berry falder lidt udenfor. Alle personerne i filmen får desværre ikke nok tid, da de alle sammen har fascinerende baggrundshistorier og evner. På grund af spilletiden får mest ud af historien mellem Wolverine (perfekt spillet af Hugh Jackman) og Jean Grey (den smukke Famke Janssen). Man ville nok have ønsket ligeledes lidt mere dybde i de andre personer.

Filmen er flot filmet, og effekterne er rigtig gode. Singer har ikke ladet effekterne tage overhånd, og det er faktisk befriende. Produktionen er rigtig fin, og musikken opbygger de spændende scener. Efter min mening en film, der ikke kunne være blevet lavet bedre.
X-Men