Til Christopher

6.0
Christopher, hvad fanden er det du hyler over ? Og hvordan kan sådan en retarderet idiot som dig blive lukket ind til sådan et arrangement?

"Filmen har ingen sjæl. Den mangler stemning, og den hverken griber eller fanger en. Jeg har læst bøgerne, og den magiske smukke stemning der er i dem, kan filmen desvære slet ikke leve op til."

Du må jo åbenbart være en kyniker i særklasse. Jeg ligefrem frygter for, at det grænser til afstumpethed.

"Men det er jo for guds skyld ikke et mesterværk, når den ikke formår at fremkalde nogen stemning eller vække nogle følelser. Jeg havde knap glemt filmen på vej ud fra biografen. Den kommer aldrig under huden eller ind til hjertet."

Kig forbi http://www.rottentomatoes.com/m/TheLordoftheRingsTheReturnoftheKing-1127213/ og bliv overbevist om, at det er dig den er gal med - og ikke filmen. Disse er topanmeldere, der vant til at se alle slags film, så hvis de kan blive grebet af det du kalder "En Film, der næsten kun lever på det umådelige høje budget og alt hvad der med det følger", hvor en gennemsnitsbedømmelse på 9,4 ud af 10 er resultatet, så kan det kun være dig, den er gal med.

"Men jeg tror ikke de har prøvet at lave en film for tiårige."

Det er en film for alle! Unge som gamle, så du må have misforstået noget - ligesom så meget andet.

Vitterligt tvivler jeg på, at du har været til den forpremiere. For fanden, så du dig da ikke omkring? Var der ikke mange mennesker? Var det umuligt ikke at blive grebet af atmosfæren, endsige filmen?

For fremtiden skal du afstå fra at komme med dine naive og klamme kommentarer/anmeldelser. Det er din slags, der ødelægger festen for os andre.
Ringenes Herre - Kongen vender tilbage