Noget forudsigeligt hø!

1.0
"Love Actually" skuffer desværre både som komedie og som kærlighedsfilm, for humoren er lige en tand for tåbelig og kærligheden lige en tand for patetisk i denne nu-er-det-jul-så-nu-må-vi-gerne-slække-standarderne-film.
Jeg har ingen problemer med genren, for man kan sagtens lave intelligente komedier, og man kan sagtens lave julefilm, som er både originale og søde. Men jeg krummede tæer under det meste af filmen, selvom jeg vitterligt prøvede at give filmen en chance (især fordi jeg havde betalt for at se den).
Indrømmet, der er morsomme momenter, som den fallerede sanger, der får et sært comeback, eller den håbefulde tjener, der tager til USA og finder paradis. Men, come on, en 11-årig grim unge, der bliver dybt forelsket og trodser lufthavnens sikkerhedskontrol for at sige farvel til "sin elskede" er da (og så i disse terrortider) for imbecilt.
Eller hvad med enkemanden, der hele tiden spøger med gerne at ville gå ud med Claudia Schiffer. Sjovt nok møder han pludseligt en enlig mor, som spilles af... surprise... Claudia Schiffer. Jamen er det ikke bare for kvalmende julet?
Love Actually