stop Schumacher!!

2.0
Joel Schumacher instruerer sin anden Batman-film, men glemmer helt sin sunde fornuft. Her er det hele smækket over hinanden, og vi ender med at flot makværk. Igen er produktionen helt i top, men nogle burde have lænet sig tilbage og tænkt: kan vi få publikum til at sluge det her? Svaret er: NEJ. Det er så overlæsset og langtfra gennemtænkt, at man krummer tæer.

George Clooney har overtaget Batman-rollen, og han er overraskende anonym og tam. Godt ingen husker ham for denne rolle. Chris O´ Donnel er endnu engang Robin, mens skurkene denne gang er (jeg hader virkelig at skrive dette) en ulidelig Uma Thurman og en absolut forfærdelig og irriterende Arnold Scwharzeneger. Havde måske set godt ud på papiret, men fungerer bare ikke. Og indføringen af Batgirl er en usigelig klam ide!!!

I Batman Forever så vi lidt af de manglende forklaringer og alt for søgte situationer og løsninger, men her bluser de fuldstændig op. Det er så latterligt og dumt, at man næsten ikke kan forstå det. Det hjælper at tænke på, at Christopher Nolan er i gang med en ny Batman-film. Han får os helt sikkert til at glemme dette skuffende makværk. Tim Burton burde have været med, bare for at styre Schumacher.
Batman & Robin