rensdyr spil!

4.0
Glimrende let overkommelig thriller der gør det den er lavet til: nemlig underholder! Filmen er overraskende og temmelig spændende hele vejen igennem, men slutning er måske en tand for fortænkt. Det bliver lidt usandsynligt og måske endda en smule rodet da den virkelige Nick dukker op og vil have sin andel af tyvekosterne, men indtil da er der ikke meget at brokke sig over... Det skulle lige være lidt mere action! Det kan man jo aldrig få for meget af... vel??

Affleck gør det bedre og Sinise ringere end man har lyst til at indrømme! Stakkels Ben er jo egentlig en fin skuespiller selvom mange har sat ham i bås som værende talentløs og lidt af en morsdreng! Men her gør han det ganske godt, hvilket muligvis kan have noget at gøre med at han har været under kyndig vejledning af en så gedigen og respekteret instruktør som Frankenheimer nu engang er! Gary gør det da ok, men han udmærker sig ikke på noget tidspunkt! Hans rå udstråling har i dette tilfælde mere at gøre med hans udseende end med hans skuespil! Men generelt er skuespillet i filmen her tilstrækkeligt og det er som end fint nok.

Selvom den overrasker flere gange under seancen bider den sig ikke rigtig fast og man sidder lissom ikke "cleanet" til skærmen af bar nysgerrighed, men hvis man ikke forventer sønderligt meget skal man nok blive fortræffeligt underholdt... på trods af at den er hurtig glemt!