Dø med ære!

3.0
Carl (Gooding Jr) har et mål om hans fremtid, og det er at blive dykker - den første sorte dykker på amerikansk grund. Er det muligt?

En typisk amerikansk underholdning, som vi kender det fra utallige film, og det bliver desværre ikke bedre af den grund. Det hele er genbrug og mere genbrug, fyldt med patriotisme, som vi kender amerikanerne. Gentagende gange forsøger de at bilde os ind, at alt ender lykkeligt, men sådan hænger verden altå ikke sammen.

Et okay drama med et par sidehistorier om livet, men det hele virker uægte og man bliver på intet tidspunkt for alvor grebet af noget.

På listen ses den solide Robert De Niro, som klarer sig rutineret igennem filmen, mens den talentfulde Gooding Jr gør det fint, hvor han og resten af holdet fremstår som en flok sympatiske helte, og det er ærgerligt synes jeg. Ofte skal slutningen helst være rørende og meget traditionel, uden at støde nogen osv, men heldigvis er det kun på film det ofte ses så firkantet.

En varighed på 128 var en anelse for meget, fordi det hele er genbrug og man kender det fra tidligere film, så der er vel ingen grund til at trække det længere ud?
Mænd af ære