hm...

5.0
Ja, så har jeg så været inde og se RotK for 2. gang... Hvilket gjorde filmen en hel del bedre. Jeg kæmpede, sammen med 2 venner, virkelig for at få fat i gallapremiere billetter, men det ville bare ikke lykkes, hvilket jeg tror er godt, for hvis jeg havde siddet med PJ på nært hold ville jeg nok ikke kunne have skjult min store skuffelse efter filmen, ville nok være gået hent til ham og bedt ham lave den om... Just kiddin', men gå som sagt ind og se den mere end én gang.
Jeg skal snart ind for 3., og derefter endnu en, for det er en dejlig film, førstehånds indtrykket er bare ikke det bedste, men den bliver utroligt nok, bedre og bedre jo flere gange man ser den...

(Er BTW efterhånden lidt træt af folk som giver den 6 stjerner og synes den er "Åh så god" fordi de nu endelig har set filmen og kan snakke med på noget om Ringenes Herre. Lad være med det... Giv den lidt, men dog konstruktiv kritik, for det er som om alle er forblændet af alt, lige fra farverne til hvor storslåede scenerne er. Min mor specielt af Gandalfs hvide hest, som han utroligt nok kan ride helt uden tøjler... :D he he...)

God Jul til alle!!!
Ringenes Herre - Kongen vender tilbage