Betty thomas din lort!!

4.0
I spy er en vaskeægte action-buddy-komedie med alt hvad det fører med sig! Eddie Murphy er endelig ved at tage sig sammen igen og denne film må siges at være en af hans bedste i lang tid! Owen Wilson er også i sit es og gør det han nu engang kun kan finde ud af.

Filmen byder på en masse skægge og skæve scener (langt fra ligeså sjov som Bad Boys II, men ligger sig tæt op ad Rush hour 1 og 2 og national security!) og eddie og owen deles godt om løjerne! Eddie er den arrogante og provokerende bokser der ikke holder sig tilbage for noget mens Owen er den klodsede om end dygtige agent der aldrig rigtig har fået samme succes som sin konkurrent: superagenten Carlos, der er en fornøjelig james-bond-look-a-like der selvfølgelig charmerer sig ind hos alle kvinderne!

Men hvordan fungerer actiondelen så? tjohh... det er da meget godt, men vent lige lidt... lad vær med at se traileren før I ser filmen! hvis I overhovedet har tænkt jer at se filmen så lad vær med at se traileren for den er kilden til skuffelse! For ser traileren vil man se en masse hurtige klip af rigtig cool action, men når man ser filmen er der intet af det... HVAD!?! Jeg troede ikke mine egne øjne da filmens "credits" tonede frem på skærmen uden de lækre actionscener havde været der! Hvis man bare er nogenlunde som mig og stiller nogenlunde de samme krav til en film efter man har set traileren så er det den slags der virkelig skuffer én! hvordan kunne nogen på nogen måde for sige selv til at klippe den slags ud! sikke en skandale! Jeg så godt hvor røvirriterende Betty thomas så ud, men at hun også var fucking dum i låget vidste jeg ikke! det er den slags der virkelig trækker ned i karakteren og havde det ikke været for alle de sjove episoder havde filmen her nok ikke engang sluppet afsted med 3 stjerner!

Men når man tænker på hvor sjov den egentlig er så kan den nok med nød og næppe slippe væk med 4 stjerner i behold og nu skal det jo ikke lyde som om der slet ingen aktion er for filmen har et utrolig højt tempo og 4 fine actionscener der byder på god og sjov action, men hvis man ved hvor god action der kunne have været med så bliver man skuffet! Hvis det dog havde været med kunne den sagtens have fået hele 5 stjerner... Tag den Betty din klamme sæk!!
I Spy