hva snakker du nu om Gott!!!

4.0
Smukt nummer fra tina turner!?! Hva er nu det for noget?! Sikke noget pjat at fyre af før lukketid!

Men filmen her nu alligevel temmelig god, ikke fantastisk, men underholdende nok til at holde mig i live! Filmen har et vældig højt tempo og action er der heller ikke sparet på! Og actionscenerne er klassisk bond-action med alt hva det fører mesd sig af både for og bagdele! Nogle gange går det lige lidt over gevind, men sådan er det nu engang med James Bond! Han er sgu en smag-sag!

Desværre virker filmen også en smule ældre en den faktisk er og det er jo aldrig et godt tegn! i sær er lydsiden, bid mærke i geværilden, temmelig tam og billedet er også rimelig 80'er!!!

Men hvor om alting er så er filmen ikke nær så overdrevet som Die Another Day, hvor de fleste actionscener overskrider den usynlig grænse mellem acceptabelt og plat, så helt galt er det ikke! Altid gode Sean Bean er filmens bedste og rigtig fin som skurk!

Filmen er kort sagt underholdende, men hurtigt glemt, men sjovt er det i hvert fald for os som spillede det gode gamle spil til N64 for de fleste baner fra spillet kan genkendes i filmen... Det er sjovt at se! puh ha, hvor er det sjovt at se!
GoldenEye