Dobbelt Nedtur For Rocky

1.0
Rocky (Stallone) har mistet alle sine penge, fået konstateret en hjerneskade der gør det farligt at bokse, og prøver så i stedet at klare sig som træner.

Alle de efterfølgere der er kommet til den første Rocky film indtil denne her, kan måske nok kaldes overflødige, men de har trods alt forstået at underholde, hvad denne fortænkte femte del absolut ikke gør, med en enkelt undtagelse.

Hele produktionen ligner en spekulativ Danielle Steel historie a la dem der laves til Tv, komplet med dårlige replikker og en søgt og utroværdig handling, og filmen prøver at leve på nostalgien og minderne om første film. Positivt eller negativt, så er tegneseriestilen også lagt væk og tilbage er et typisk amerikansk drama men af de værre.

Stallone laller igennem det meste af filmen, mens Shire som spiller Rockys kone, Adrian konstant prøver at ligge ansigtet i alvorsfulde grimasser, for at understrege alvoren i hele affæren og det lige til man bliver irriteret over det.

Eneste formildende omstændighed er et ganske godt gadeslagsmål hen imod slutningen, for det underholder trods alt en smule.

Stallones egen søn Sage, spiller også hans søn i filmen, mens vi ser gamle Meredith i en slags drømmesekvens, og han ser meget gammel ud.

Måske er denne film i virkeligheden Stallones egen tilbageblik på sin karriere. Han har atter selv skrevet historien til denne femte (og sidste?) film, synd at det skulle slutte sådan.
Rocky V