midt imellem

3.0
Instruktøren Andrzej Bartkowiak er også kameramand, og det kan man se på hans film. De er alle sammen ret flotte visuelt set, og besidder denne nutidige Mtv-stil, som jeg personligt holder meget af. Romeo Must Die var en rigtig god actionfilm (og ikke mindst debut), mens Exit Wounds var en typisk hjernelam Steven Seagal-film. Cradle 2 Grave er niveauer højere end sidstnævnte, men er til gengæld en del mere fladpandet end Romeo Must Die.

Jet Li er en fremragende martial arts-udfører, og han får altid mig til at spærre øjnene op. Han virker desværre for ligeglad i denne film, og det kan man egentlig godt forstå. Endnu engang er Dmx med i en -film, og han er typisk macho, men blød indeni. Find på noget nyt, tak.. Gengagere ses også ses med Anthony Anderson og Tom Arnold. De to komikere er hamrende sjove, og deres lille samtale under rulleteksterne er ubetalelig morsom.

Historien er unødvendig rodet og usammenhængende, men det er jo actionscenerne, som vi er kommet for. De er ikke overraskende flotte og lækre at overvære, men det er ikke nok til at redde filmen. Hvis vi havde fået en bedre historie og lidt mere sammenhæng (og mindre klicheer), kunne filmen have blevet rigtig god. Nu må den nøjes med at være tilfredsstillende.

(God anmeldelse, Das Gott)
Cradle 2 the Grave