This Zucks!

1.0
Den nye instruktør David Zucker har gjort noget utroligt: han har formået at gøre 'Scary Movie 3' næsten ligeså dårlig som sin forgænger.

'The Ring' er det udvalgte offer i denne tredje 'Scary Movie'-film. Cindy (spillet af Anna Farris), som arbejder for en TV-station, skal undersøge om fjendtlige aliens er ved at invadere jorden. Samtidig dør flere og flere pga. et mystisk videobånd, som man 7 dage efter at have set, dør af. Cindy kommer på sporet af den mystiske morder, og finder ud af, at disse aliens måske ikke er så slemme endda!

Egentlig kan handlingen i denne tomme komedie være lige meget. 'Scary Movie 3' mangler 1'erens originalitet, men ejer til gengæld 2'erens præg af lette penge og amatøragtighed. Jokes'ene er falde-på-halen-lort næsten hele vejen igennem. Kun få gode og opfindsomme grin. Meget få.

Det skal siges at Anna Farris som Cindy er fantastisk til at parodere skrig og hysteriske anfald, men ellers er skuespillet rædsomt. Martin Sheen er nogenlunde ligeså kedelig som DK4 og Lesie Nielsen er bare tåbelig.

Så hvis man synes 'Scary Movie 2' var god, vil man også elske om denne her. Men hvis man søger gode og inspirerende jokes samt en sjov og idéfyldt handling, skal man holde sig væk.
Scary Movie 3