Los i bagdelen!

3.0
Typisk amerikansk tyndbenet komedie, med par enkelte sjove indfald men slet ikke i nærheden af sin helt igennem morsomme første del i serien. Med sin relative korte spilletid formår filmen at underholde og er man fan af denne genre/trilogi, så kan denne forhåbentlig sidste del være tilfredsstillende, uden at imponere.

Grinet kommer sjældent frem, og de gange man griner bliver det kun til et lille smil på læben. Denne er dog en anelse bedre end den rædselsfulde 2'er, men de store og opfindsomme visioner eller gode ideer udebliver. Det er desværre genbrug, og man griner altså ikke over de samme platheder hver gang.

Platheder fyres af på stribe, og i den sidste ende får man bare hovedpine af den her. Man ryster på hovedet, men tager man det hele med et smil på læben og nyder sin aften med kæresten, skal din cola og popcorn hurtigt glide ned.

Rædsomme skuespillere, måske bortset fra Charlie Cheen, og håbløst skuespil. Han magter heller ikke at udnytte hans rolle optimalt, hvor det egentlig er en forholdsvis nem rolle, hvor man skal spille lort i en cowboyfilm.

Men det hele rækker desværre ikke til mere end en acceptabelt komedie, som er set talrige gange før, men den har åbenbart en effekt på folk, (også mig) som kan se lidt af det gode i denne komedie. Jeg synes personlig, at det var en kæmpe fejl at sende Wayans brødre hjem, fordi de var klart de sjoveste drenge i de film.

Det eneste skræmmende ved Scary Movie 3 er, at der sandsynligvis også kommer en 4'er. Så absolut tilladt for alle.

3 stjerner med nød og næppe.
Scary Movie 3