God debat - tak

5.0
Halløj i to. Thumps up til jer. Nok er I uenige, men endelig en seriøs debat om en film, hvor der endelig er kommet argumenter på banen. Det er sgu rart i stedet for den hersens Ringenes Herre Debat, hvor alle bare hylder eller sviner i kor uden at lytte til hinandens argumenter.

Men jeg er nu også ret vild med swimming Pool - også selvom det ærgrer mig, at jeg ikke har set det med mor-datter temaet - men det er sgu rigtig.

Men i fothold til det mandlige blik, så er det jo på sin vis rigtigt - men på den anden side, så synes jeg at kvinderollerne er temmeligt nuancerede i denne film, og ofte synes jeg at det er noget feministisk vrøvl når nu at man beskylder instruktører for at have det der særlige mandlige blik. Nok ser vi Julies krop, men kameraet registrerer jo blot hendes krop - viser den - og det er op til os som seere at se det som objekt for vores begær - der er jo ingen der siger, at vores hovedpersoner føler det sammen. DEt får vi jo aldrig at vide - og da slet ikke, hvis det er et mor-datter-forhold, der beskrives.
Swimming Pool