Måske Niro Burde Søge Psykolog

2.0
Gangsterbossen Vitti (Niro) løslades fra fængsel, og psykologen Sobel (Crystal) får modvilligt til opgave at være hans værge.

Efter den enormt morsomme ”Analyze This”, er denne efterfølger en rigtig nedtur på alle måder. Indfaldene virker pinlige og uigennemtænkte og handlingen er enormt dårlig, og noget af det mest søgte og uovervejede jeg har set længe.

Niro hvis karriere åbenbart falder og falder længere og længere ned af karrierestigen, spiller som en andenrangs afdanket skuespiller. Det er svært at forestille sig at han engang har været en af verdens bedste, det er der næppe nogen der vil tro på hvis de ser denne her. Jeg tror dog han stadig han har det i sig et eller andet sted, så når han lærer at skide på pengene og gå efter de gode roller, hvis nogen tør eller vil give ham dem længere, så kan han godt give en god præstation. Find dig en independent produktion og genskab dig selv Niro, please (selv John Wayne lykkes dette for, og det midt i hippietiden).

Crystal spiller bare dum og virker som om han ikke aner hvad han skal stille op i det meste af filmen, men han gør det dog bedre end Niro.

Instruktør Ramis har ellers lavet et par gode og også begavede komedier, så hvordan han kan tro at et manuskript med så ringe en historie kan blive en god film, det forstår jeg ikke. De kunne da i det mindste have kommet frem til en historie der holdt bare en meter.

Så en rigtig taberfilm, hvor jeg sad og krummede tæer og følte mig pinligt berørt over resultatet. Den undgår kun lige laveste bedømmelse fordi jeg grinte en eller to gange (måske fordi Niro spillede så dårligt at det næsten var morsomt, hvis det ikke lige var fordi det var så sørgeligt), og i starten sad med forventningen om, at det måske kunne være sjovt. Det var det ikke.
Analyze That