Næsten helt i top

5.0
Denne film er ligesom de efterfølgende film af Quentin Tarantino noget ganske specielt. Mange scener sidder i hovedet på en flere måneder efter man har set den.

Jeg ved ikke om historien er specielt prangende, og på en måde har jeg lidt tendens til at synes at det kan virke lidt hæmmende for filmen at den udelukkende skal foregå i den bygning, hvor næsten hele filmen udspiller sig. Det er naturligvis typisk Tarantino at få sådan en ide, men jeg tror måske man på en anden måde havde ladet sig rive mere med hvis han havde ladet tingene ske "for real", hvis man kan sige det sådan.

MEN det er et meget lille minus, og jeg vil sige at filmen er tæt på de 6 stjerner, for det er underholdning i topklasse og dejlig upolitisk korrekt vold. En sand nydelse. Dialoger der sædvanligvis er sindsygt morsomme, eksempelvis i filmens start hvor samtalen om drikke-penge dukker op, og Steve Buscemi, som i øvrigt i denne film ligesom i mange andre, gør det genialt, argumenterer imod at give drikkepenge. Det hele kører perfekt.

Absolut en film der bør ses af alle.
Håndlangerne