næsten i top

5.0
Rigtig flot og stemningsfuld gyser, som faktisk er ret uhyggelig. Jeg er ikke nem at skræmme (kun på et psykologisk plan a' la M. Night Shymalans fascinerende film), men denne films fabulerende og aggresive billedstil gav mig den rette følelse af uhygge. Det er ikke sket før, at filmbilleder kunne skræmme mig, og det gør denne film speciel for mig.

Johnny Depp er ikke så velspillende som jeg havde troet, og figuren mangler lidt dybde. Heather Graham er en god skuespiller, men er yderst malplaceret i denne film (en smuk og glamourøs prostitueret, jeg tro det næppe). De bedste præstationer kommer uden tvivl fra Robbie Coltrane og Ian Holm, der begge spiller med indsigt og klasse.

Brødrene Albert og Allen Hughes har lavet en bragende flot og stemningsfuld gyser, der lever højt på det visuelle plan og den frembrusende musik. Scenografien er helt i top, og filmen er forrygende lækker. Desværre mangler historien overraskelse, og den er lidt for skabelonskåret og forudsigelig. Efter sigende var tegneserien en atypisk historie, som virkelig var detaljeret og gennemtænkt. Filmen er lidt for standardiseret, men jeg blev skidegodt underholdt og skræmt.
From Hell