Bond igen igen

4.0
Så den for snart 1 år siden så en anmeldelse er vidst ved at være på sin plads

filmen er en vaskeægte underholdningsfilm af bedste skuffe! Alt i filmen er dybt usandsyneligt, men sådan er det jo med Bond: han er lidt af en smag sag! Nogle syntes det er fedt, andre syntes det er plat, men personligt syntes jeg at det er hyggeligt! "Die another day" er nemlig en rigtig familie-actionfilm! Der er hverken for meget blod eller for mange brutalescener og så er actiondelen så tilpas urealistisk!

Nogle gange går det muligvis lidt over gevind, når Bond drage-surfer rundt på en kæmpe bølge med en faldskærm og et bræt fra en Bond-agtig-fætter-bil, men sådan skal det vel være! Han kan sit kram, har altid udstyret han skal bruge lige ved hånden og klarer altid opgaven uden besværlige håndgribeligheder! Selvfølgelig kommer han op og toppes med et par banditter, men generelt er han fingernem i sit arbejde!

Filmen har se'fø'li' også et par elegante bond-babes og dem klarer bond også på vejen! Man kunne måske godt bruge lidt nyskabning i den efterhånden uendelige række af 007-film, men alle de mange fans vil jo have traditionerne med og dem er der jo heller ikke sparet på her! Filmen er klassisk Bond der hver gang prøver at overgå sin forgængere i action og vældighed og det lykkedes til dels også her... intet mesterværk, men hyggelig underholdning som vi kender det fra serien!
Die Another Day