ol' school classic!!

6.0
Der var helt bestemt noget andet over film i de gode gamle dage! lige for tiden kammer alt over i visuelle overkills! Historien kommer efterhånden i sidste ende og fremfor alt skal film i dag åbenbart være så hæsblæsende at de mister alt charme!

"Taxidriver" er et af skole eksempel på at film fra 70'erne og starten af 80'erne lissom havde noget andet over sig! Filmen her er en ret led skildring af en "taxi driver" der får for meget af jobbet og går amok! En af robert de niros allerførste film og bestemt også en af de allerbedste! Dengang var han altså i en klasse for sig... nu er han desværre ikke meget ved mere! Ikke fordi han er ringe men lidt for tyk og slidt!

Men altså... et første klasses eksempel på de gode gamle films unægtelige charme og kvalitet! Det er også sandt når kritikere siger at der bliver lavet alt for få gode film lige for tiden og det kan jeg godt give dem ret! Og når Helen Hunt eller en anden siger at der bliver lavet for få gode film og derfor medvirker i "thirteen" siger vist temmelig meget om hvor meget sjov tobak hun er på!!!

Men alt i alt hører filmen her hjemme i samme klasse som "Scarface", "The godfather", "Deerhunter" og "Serpico"!!!
Taxi Driver