Re: Barsk verden......

6.0
Til "Das Gott": Jeg forstår ikke hvorfor du skriver "hans tidligere film", fordi han har nemlig ikke lavet andre film før Boyz N the Hood, det var bl.a. en af grundene til at filmen er så bemærkelsesværdig, fordi det var John Singletons debut. Se her: http://www.imdb.com/name/nm0005436/ .

Og til "tha white - Ghetto", det er ikke bare vold "for sjov", det er jo en del af hverdagen for dem der lever derovre i ghettoerne.

Jeg synes denne film er genial, da den, som jeg tidligere har nævnt, virkelig handler om hvad der sker i ghettoerne i USA, og som Das Gott også skriver, er det genialt skuespil af Cuba Gooding Jr. og Ice Cube, men også Laurence Fishburne gør det godt som Tre's fornuftige far, Furious.

Jeg kunne godt tænke mig at John Singleton lavede nogle flere film, han har jo, trods alt kun instrueret 8, hvoraf jeg har set to(Boyz N the Hood og Higher Learning). Nogen der ved noget om hvad den næste film han skal instruere kommer til at være?

Et andet spørgsmål, nogen der ved om man kan få "Boyz N the Hood(2-Disc Anniversary Edition), som Region 2-kodet? Har kun kunne finde den som Region 1-kodet på Amazon?

Håber der er nogle der kan svare på mine spørgsmål.
Boyz in the Hood