Tænke tænke....

4.0
**SPOILERS**

Det er gået lang tid fra jeg har set denne film til jeg nu her er ved at anmelde den!
Det skyldes nok mest den overdosis stof til eftertanke man sidder tilbage med efter den er slut!
Men efter jeg har fuldt med i den lange, trodsalt spændende debat her på siden, har jeg fået sat de fleste brikker på plads.

Så vidt som JEG har forstået handlingen lyder den nogenlunde således:

sarah Morton er en aldrende forfatterinde, der mangler spænding i sit liv.
Hun får dog tilbudt at tage ned til Frankrigs bagénde sol af sin producent, da hun lider af svag skriveblokering.
Hun takker gladeligt ja, og alt ånder fred og idyl indtil producentens(John) datter dukker uanmeldt op. De lader til at være hinandens modsætninger.
Julie (datteren) er alt det som Sarah gerne ville, og dog.. I starten afskyr hun hende, men på en måde fascineres hun af Julies livsstil.
Og da de kommer tættere på hinanden, kommer et usynligt bånd mellem dem, så stærkt at Sarah føler hende som sin egen datter hun aldrig har haft.
Spænding kommer der i høj grad også, da et voldsomt mord bliver begået. (I starten tænkte jeg at Sarah måske troede at hun selv havde begået mordet, for da hun kaster stenen ud i vandet skynder hun sig at vende ryggen til, og lidt efter kommer et skrig, og morgenen efter vågner hun op badet i sved. Jeg tænkte at det måske var derfor hun så ville gøre alt for at skjule Franks lig, men efter overvejelser passer det slet ikke ind i det endelige resultat.)
Hun gør herefter alt for at skjule liget kun for sin "datters" skyld, som Sandmand også har sagt tidligere. Hun afprøver også sine seksuelle fantasier af. Slutningen er der forskelige bud på, De lyder alle rigtige så jeg kan ikke peje en bestemt ud.
Jeg har også et lille spørgsmål til jer der har set filmen, Hende den lille dværg der så vidt som jeg forstod det var marcels datter, sagde en masse om Julies mor jeg ikke lige fangede, jeg ville blive meget glad hvis nogen ville svare mig!

Dette er ikke en film for folk der ikke kan klare at se film hvor man skal tænke.
Jeg blev en smule skuffet da jeg så den, da jeg havde forventet noget helt andet.
Men efter en lille uge eller to blev jeg gladere og gladere for den.
Jeg kan varmt anbefale den til folk der har mod på at se sådan en film, alle andre skal nok gå en lang bue udenom.
Swimming Pool