Enough Hollywood!

2.0
Typisk klichefyldt amerikansk ramantisk-komedie, og typisk rolle for Jennifer Lopez, hvor mange mener, at hun ikke indeholder et gram af talent. Men jeg synes faktisk, at hun har løftet sit spil betydeligt meget på det sidste, så helt talentløs er hun da ikke. Ofte er det sådan, at hun vælger de samme roller, og her er det en klart forbedring af Lopez. Hendes udseende kan man ikke klage over, hun er en smuk og tiltrækkende kvinde. Hun er for alvor kommet for at blive i filmbranchen, hvor jeg på et tidspunkt tvivlede på hendes evner som skuespillerinde, men jeg er overbevist, at hun nok skal klare den. Hun er stadig under udvikling, og jeg må sige, at hun bliver bedre og bedre.

Ralph Fiennes er den fødte skurk med et skræmmende look. Uden tvivl en god skuespiller, men jeg vil helst undgå at ringe ham op og tilbyde ham en rolle i en komedie, det er ikke ham. På birollelisten er der ikke rigtig nogen der skinner igennem.

For at opsummere det hele, så er filmen som nævnt tidligere letbenet og forudsigelig. Det er i udpræget grad en feel good movie, som prøver at tiltrække den unge generation med en sukkersød og bundtraditionel fortælling, men i den sidste ende opnår filmen at irritere endnu flere folk end den tiltrækker.
Storbyens små mirakler