En af Jackies bedste!

5.0
Fremragende underholdning fra ende til anden! Jackie Chan er i dén grad tilbage efter mange skuffelser i Hollywood. Her er det stilen fra de gode gamle Hongkong-film, der lægges for dagen.

Kampkoreografien er fantastisk og helt uden sidestykke. Jackie kan i dén grad lave wirework, der virker. Humoren er også den gode gamle. Slut er det med tåbelig buddy-movies som Rush Hour og Shanghai Noon, og tilbage er den ægte slapstick-kungfu, som vi kender og elsker fra Police Story-serien og Drunken Master-serien.

Faktisk overgår filmen på flere områder de gamle klassikere. Castet er nemlig formidabelt. Kemien mellem Jackie og Claire Forlani er ganske formidabel, John Rhys-Davies er altid i top, og skurken fra Warlock, Julian Sands, kan få enhver til at ryste i bukserne. Lee Evans (kendt fra "Vild med Mary") er hamrende anstrengende som sidekick - og præcis sådan er rollen skruet sammen.

Derudover er der særdeles stærke kræfter bag filmen. Først og fremmest er det dejligt at se Jackie arbejde sammen med 'brormand' Sammo Hung, der har stået for actioninstruktionen. Gordon Chan har instrueret, og blandt de mange manuskriptforfattere finder man Bey Logan, som mange kender som vesterlændingen, der har oplyst vesten om østens filmmirakler (bl.a. som kommentator på dvd-serien fra Hong Kong Legends).

CGI'en er i top, musikken er en fabelagtig medspiller, og drivet i filmen er let og legende. Årets positive overraskelse, som ingen må gå glip af!
The Medallion