Åhh Neeej Dog!

1.0
"Elskeværdig" ung mand (Sandler) fra landsby arver et firma til en værdi af millioner og må tage til storbyen, for at sande at ikke alle mennesker har gode hensigter.

Så fandt Sandler og Hollywood på at ødelægge Frank Capra’s klassiske komedie ”Mr. Deeds Goes To Town”, der dengang havde Gary Cooper i hovedrollen. Hvis man skal røre ved disse klassikere, så kan man i det mindste gøre et forsøg på at lave en god film ud af det, for det kan man ikke beskylde folkene bag denne dårlige komedie for at have forsøgt.

Sandler ødelægger som så ofte før mere end han gavner i en rolle hvor han spiller så ejegod og irriterende at det er til at brække sig over, og den tyndt fortalte historie, der hverken på det ydre eller indre plan byder på noget som helst, er proppet med skraldespand humor og pinligt dårlige indfald, der står i kø for at få tilskueren til at krumme tæer, i en komedie der er så politisk korrekt at man må undre sig over at de ikke er kommet videre ”over there”.

Eneste lyspunkt er faktisk Turturro, hvad han så laver her, som morsom spansk tjener. Derfor får filmen den ene stjerne.
Deeds