Don..

3.0
Først og fremmest enig i at det er en fin anmeldelse..
Men som det nok fremgår af mit tidligere indlæg er jeg ikke helt enig i konklusionen..

Som nævnt er jeg også fan af Shyamalan, og er personligt meget begejstret for især Unbreakable – En virkelig original historie, blændende musik, og særdeles solidt skuespil (synes Shyamalan har fået det absolut maksimale ud af Bruce Willis)
Men har altså lidt problemer med Signs..

Jeg kan se du også fremhæver nogle af de virkelig effektive scener, og som jeg skrev, er disse få scener noget nær mesterlige. Men efter min mening er det langt fra nok til at hæve hele filmen..
En konsekvent linie med denne suspense ville have løftet mit indtryk af filmen betydeligt..
Men jeg synes filmen er endt en smule fragmenteret, med enkelte geniale momenter..
Og derudover fandt jeg ikke den sorte humor særlig befriende, nærmere lidt malplaceret – Men det er vel smag og behag..

Med henblik på børnene, skrev jeg ikke at de er MERE intelligente end de voksne, men at de har større indsigt – Så der er jeg fuldstændig i din tolkning..

Ang. budskabet er jeg også enig i at det omhandler tro og determinisme/indeterminisme, men til gengæld kan jeg lade være med at betragte det, som en form for guddommelig eskapisme, som ikke tiltaler mig..

Og så kan jeg ikke forstå at du brød dig om slutningen - Jeg synes metoden med at vise glimt af rumvæsnerne fungerede virkelig godt i løbet af filmen, men da rumvæsnet blev eksponeret til slut, var det ikke rædsel jeg oplevede, nærmere latterkrampe.. Det må efter min mening kunne gøres langt mere effektivt, som eksempelvis i Jaws..

Alt i alt synes jeg filmen var skuffende i forhold til mine forventninger, og jeg synes en mere stringent og konsekvent linie ville have pyntet gevaldigt..
Signs