Why am I still not impressed!?

3.0
Okay, nu må det snart være nok! Hvorfor tror Sean Connery at jo ældre han bliver jo mere relevante bliver hans altid tørt hvæsede jokes? Manden kan bare ikke slippe stjerne-nøkkerne fra de gamle 007-dage.

Hmmm... nogen må alligevel have syntes at han ville passe godt ind i denne actionfilm der bygger på en meget tynd historie, men til gengæld kan prale med special-effects op til 4. sals-højde! Slå hjernen fra og vid bare at en gal tysker har i sinde at smadre London (det er godt nok ikke Hitler denne gang) og at et hemmeligt selskab af unikke helte - inklusive selveste Mr. Hyde og hans mere vattede doktor-grad - er byens eneste håb. Filmen foregår i starten af det 20. århundrede og er som sådan en ret flot genskabelse af det trods alt noget kluntede og grove teknologi -niveau, men at kalde filmen nogen videre perle hvad dialog, skuespil, (der er godt nok nogle fæle eksempler og tage af!) plot og logik angår ville være en ekstraordinær overdrivelse!

Ideen med de forskellige kendisser fra litteraturens store verden er egentlig en god ide og guf for bogorme, men at lade det hele munde ud i latterlig action er nok lidt af en fejltagelse...
Det hemmelighedsfulde selskab